Regulāri uzturā lietojot avokado, vai samazināt dažādu saslimšanu risku, kā arī parūpēties par kopējo veselību, jo avokado samazina aptaukošanās iespējamību, uzlabo gremošanu, vienlaikus rūpējoties par veselīgu sejas ādu un matu izskatu, palielina enerģiju un sniedz organismam vēl daudz laba, ziņo portāls "Medicalnewstoday.com".
Lai noskaidrotu, vai auglis ir nogatavojies, viegli jāuzspiež – ja avokado ir stingrs, un piespiežot nav nekādu izmaiņu, tad vēl dažas dienas ir jāpagaida un jāatļauj tam kārtīgi nogatavoties. Ja avokado vēlies griezt šķēlēs, lai pievienotu salātiem, tad negaidi pārāk ilgi, lai tas nekļūst pārāk mīksts.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit