Starp citu, tieši šobrīd skābenes ir vismaigākās un veselīgākās un skābeņskābes tajās vēl maz, tādēļ ir vispiemērotākais laiks gatavot un baudīt dažādus skābeņu ēdienus, jo vēlāk, lapiņām nobriestot, tās kļūs krietni vien skābākas un sīvākas.
Tradicionāli skābeņu zupu vāra uz gaļas buljona bāzes vai pievienojot tai kūpinātas ribiņas, Lai arī gala rezultāts ir gards, tomēr process ir visai laikietilpīgs un īsti nederēs ātrām darbdienu vakariņām. Ja vēlies skābeņu zupiņu ar gaļas piedevu baudīt ātrāk, mēs iesakām to papildināt ar nelielām maltās gaļas frikadelītēm, kas jāvāra vien pāris minūtes.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit