pasta gaļas bumbiņas tomātu mērce ēdiens
Foto: Shutterstock
Pēc nogurdinošas darbdienas bieži vien nav ne spēka, ne laika bezmērķīgi klīst pa veikalu šķietami bezgalīgajām ejām, nespējot izdomāt, ko iegādāties, lai ātri un ar iespējami minimālu piepūli pagatavotu vakariņas. Viens no "glābējproduktiem", ko mēs iesakām ielikt iepirkumu groziņā un rūpēties, lai kāda bundžiņa allaž būtu atrodama virtuves plauktā, ir konservēti tomāti.

Ja šim pirkumam pievienosi arī paciņu makaronu vai rīsu, konservētas pupiņas, malto gaļu vai vistas filejas gabaliņus, tad puse darba jau būs padarīta un drīz vien varēsi sēsties pie vakariņu galda.

Tā kā nav nekādas cenu atšķirības, tad mēs iesakām labāk gatavošanai izmantot konservētus tomātus, kas jau atbrīvoti no miziņām, jo tās noteikti nepiešķirs ēdienam kādas īpašas garšas nianses vai citus "plusiņus". Drīzāk pretēji – mizas var kaitinoši iestrēgt zobstarpās, tādēļ labāk ņem vērā mūsu draudzīgo ieteikumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!