spageti zaļie zirnīši ēdiens
Foto: Shutterstock
Viens no iecienītākajiem darbdienu vakariņu ēdieniem, kas daudzās ģimenēs tiek celts galdā vismaz reizi nedēļā, ir spageti ar maltās gaļas mērci. Tā ir pārbaudīta kombinācija, ar ko grūti nošaut greizi, bet, kad brīvdienās nobaudīts tā pavairāk šašlika, tad nedēļas pirmajā pusē uz gaļas pusi negribas ne skatīties. Labā ziņa ir tāda, ka spagati var ļoti gardi pagatavot arī bez kripatiņas gaļas, tādēļ sarūpējām 14 receptes, lai tu varētu pārliecināties par to.

Viena no problēmām, ar ko saskaras gan pavārmākslas iesācēji, gan nereti arī pieredzējušas saimnieces, ir neziņa, kā tad pareizi vārīt spageti.

Jāsāk ar to, ka nevajag ekonomēt uz kvalitātes rēķina. Ja nopirksi nekvalitatīvu pastu, kurā ir par maz cietes, spageti vāroties izšķīdīs un salips, veidojot nebaudāmu ķopsi. Labāk izvēlies augstākas kvalitātes pastu, jo tā noteikti neliks vilties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!