pupiņu tunča salāti ēdiens
Foto: DELFI
Kad nedēļas nogalē krietni nolīgots un nojāņots, jaunas darba nedēļas sākumā nogurums liek par sevi manīt un negribas pat domāt, ka darba dienas vakarā būs vēl arī jārosās pa virtuvi. Tomēr risinājums jāmeklē šā kā tā, jo rūcošais vēders un izsalkušie mājinieki noteikti pieprasīs savu tiesu. Šis ir īstais brīdis veikalā doties uz konservēto produktu nodaļu, lai papildinātu iepirkumu groziņa saturu ar pāris bundžām konservētu pupiņu un, sekojot kādai no mūsu sarūpētajām receptēm, mājās ātri pagatavotu sātīgus un gardus salātus.

Ja vēlies pagatavot salātus tik ātri, cik vien iespējams, kombinē pupiņas ar citiem produktiem, kam nav nepieciešama iepriekšēja sagatavošana vai termiska apstrāde: dažādu veidu salātlapas, tomāti, gurķi (gan svaigi, gan sālīti un marinēti), paprika, konservētas bietes, siers, marinēta siļķe, konservēts tuncis savā sulā vai eļļā, šķiņķis, kūpinājumi, grilēta vistiņa – pateicoties savai neitrālajai garšai, pupiņas lieliski saderēsies ar ļoti daudziem produktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!