Vai tā būtu vistas, tītara, cūkgaļas, vai liellopa fileja, itin visas piemērotas pildīšanai vai sacepšanai ar sātīgu "kažociņu". Nu jau tirgus plačos netrūkst ne tomātu, ne cukini, ne spinātu, bazilika, dažādu citu dārzeņu, visas šīs sastāvdaļas ļoti labi draudzēsies ar fileju. Tā piemēram, spinātus var sajaukt ar krēmsieru vai fetas sieru un izmantot kā filejas pildījumu, bet tomātus ar mocarellas šķēlēm var izkārtot virs gaļas šķēles. Ja esi sailgojies pēc pamatīga ceļmalas krodziņu ēdiena, pagatavo klasisko franču karbonādi, kurai nav žēlots siers un majonēze, tāpat izsalkumu remdēs ceptas vai grilētas filejas ar zilo sieru vai šampinjoniem.
Gatavojot pildītās filejas, būtu jāievēro, ka ne vienmēr gaļu izdosies pilnībā izcept uz pannas. Tādēļ jāņem talkā arī cepeškrāsns – pannā uz plīts strauji apcep gaļu, lai aprauj garoziņu, bet pēc tam topošās vakariņas liec cepeškrāsnī, lai gaļa izkarsētos viscaur.