Tas var būt Krievijas, Holandes, Ementāles vai kāds cits siera gabals, kas kā viena no galvenajām sastāvdaļām veido salātus. Sajauc to ar vārītām, sarīvētām bietēm, ķiplokiem un majonēzes-krējuma mērcīti, izmanto konservētu kukurūzu, vārītas olas, tomātus vai gurķus, grauzdiņus un pasniedz tos kā kārtainos salātus vai uztaisi ātro vakariņu versiju, pagatavojot krabju salātus ar sieru, kura daudzumu nevajag žēlot.
Siers labi sader ar dažādām svaigām piedevām, tādējādi kontrastējot ar sātīgajām siera strēmelēm vai gabaliņiem. Liec lietā konservētos zirnīšus, sagriez gabaliņos vistas girosu, sajauc ar konservētām pupiņām vai pat makaroniem un svaigiem dārzeņiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit