''Crumble'' deserti ir izcili piemēroti gatavošanai laikā, kad teju katra mājās ir rabarberu kāti un zemenes – apvienojot šīs divas dārza veltes, izdosies izcils saldais kārums. Ja žēl izmantot iepriekš minētos labumus, par pamatu var ņemt jebkuras citas svaigās vai saldētās ogas, piemēram, mellenes, upenes, avenes, kas varētu vairumam vēl glabāties saldētavā no pērnā gada. Tāpat var gatavot šo desertu, ņemot talkā persikus, aprikozes, ābolus vai kādus citus augļus.
Deserta kārdinošākā ir virskārta, kas gatavota no sviesta, miltiem, auzu pārslām un cukura. Vēl izcilāk viss kopā garšos, ja pasniegsi karsti izcepto labumu ar vaniļas saldējuma bumbu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit