Pirms ķeries klāt pie kūku, krēmu, saldējumu gatavošanas no zemenēm, noteikti izbaudi tās svaigā veidā. Tici, pēc kāda laika gribēsi pagriezt laiku atpakaļ un izbaudīt kaut sauju tikko nogatavojušos ogu.
Ja esi nolēmis mājiniekus palutināt ar kādu kārumu, noteikti izmanto zemenes šajā sezonā, ar tām var papildināt teju jebkuru mīļāko saldo, sākot no uzputeņiem, beidzot ar siera kūkām un tiramisu. Zemenes savu izcilību lieliski pierādīs salikumā ar kraukšķīgo bezē, tāpat tās var būt kāda kārtojuma, ruletes, plātsmaizes, kēksa un pat eklēru sastāvdaļa, lieliski balansējot saldās un skābās garšas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit