Bet – kuram gan tik jaukās, siltās dienās ir laiks un patikšana karsēt cepeškrāsni un svīst pie plīts? Šajā gadījumā ideāls risinājums ir kūkas, ko var pagatavot bez cepšanas, pamatnei izmantojot jau gatavus veikalā nopērkamos biskvītus, "dāmu pirkstiņus" vai sasmalcinātu cepumu masu, kas samaisīta ar kausētu sviestu.
Arī pildījuma vai krēma gatavošana, sekojot receptes norādījumiem, būs pa spēkam pat iesācējiem. Svarīgākais uzdevums, gatavojot neceptās kūkas, ir "sadraudzēšanās" ar želatīnu, lai pildījums sastingtu un kūka būtu viegli sagriežama.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit