Vai ir jau paspēts mieloties ar kūpošiem pašmāju jaunajiem kartupeļiem, kas devīgi aizdarīti ar sviestiņu un latviešu nacionālo zaļumu – dillēm? Un vai pieliekamajā skumstošā trīslitru burka jau "iesvētīta" ar gurķiem, upeņu lapām un sālsūdeni? Ja nē, tad nebēdā – jūlijā tam visam būs gana daudz laika, galvenais, izbaudi šo mēnesi.
"Delfi" sociālo tīklu profilu satura redaktore Andra Čudare prot iedvesmot: "Jūlija svētlaime ir basām kājām iziet dārzā, pastāvēt zem ķiršu koka un mēģināt pārspēt kauliņu tālspļaušanas rekordu. Tāpat basām kājām dārzā nošķīt diļļu zaru un apēst turpat – nemazgātu. Jūlijs noteikti nav apelsīnu un ananasu laiks, bet kabaču ripiņas, laiviņas un pankūkas, aukstā zupa un vēsa kvasa glāze."
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit