Foto: Katrīna Džeksone, Framedcooks.com
Prasmīgi pagatavota, krēmīga un sātīga siera mērce, kas devīgi pārlieta makaroniem vai kūpošiem kartupelīšiem, ir klasiska un pārbaudīta vērtība visās pasaules malās, tādēļ ir īstais laiks iemācīties pagatavot vismaz pāris siera mērču versijas, lai savu ikdienu padarītu vēl garšīgāku.

Tradicionāli siera mērci gatavo, pannā uzkarsētam saldajam krējumam pievienojot uz vissmalkākās rīves sarīvētu, labi kūstošu sieru, pēc vēlmes papildinot šo vienkāršo salikumu ar dažāda veida kapātiem zaļumiem, garšvielām un šļuciņu sausa baltvīna, kas piešķirs siera mērcei īpaši "restorānīgu" garšu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!