MostFoodNews
Kad zemeņu "trakums" pārgājis un tās izbaudītas visos iespējamajos variantos, laiks ieskandināt tvirti sulīgo ķiršu sezonu, pagatavojot kādu ķirsīgu kārumu no "Tasty" recepšu krājumiem.

Ķiršu siera kūciņas ir tik debešķīgi gardas, ka teju vai kusīs uz mēles un roka pati sniegsies pēc nākamā gabaliņa. Ja tev garšo gan ķirši, gan saldējums, apvieno šīs abas garšas, pagatavojot ķiršu saldējuma kūku.

Ņem vērā, ka ķiršu kārumus labāk gatavot no ogām, kas iepriekš atbrīvotas no kauliņiem. Te uzzināsi, kā to paveikt ātri un bez raizēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!