Pildīšanai vari izmantot ne vien kabačus, bet arī cukīni, kas būs maigāki un ne tik šķiedraini. Pirms kāda laika šajā rakstā skaidrojām, ar ko un vai atšķiras kabači no cukīni. No cukīni labāk gatavot laiviņas, bet lielāka izmēra kabači, kas jau ir teju pārauguši, būs piemērotāki griešanai ripās. Kad ripas atbrīvosi no sēklotnes, tās būs gatavas pildīšanai.
Kad kabači sapildīti, tos vari gan likt katliņā un, pārlejot ar kādu mērci (piemēram, pašgatavotu marinara mērci pēc šīs receptes) sutināt, gan likt iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī, īsi pirms gatavības pārberot ar devīgu siera kārtu, lai kūstošais siers padarītu šo jau tā gardo ēdienu vēl garšīgāku.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit