Ar vistas filejas gatavošanu grūti nošaut greizi – tā labi garšos gan klasiskajā saldā krējuma mērcē ar šampinjoniem, gan sutinātā saldskābā mērcē ar papriku, ananasiem. Eksotisku garšu cienītājiem vērts izmēģināt kokosriekstu piena krēmīgumu, kas būs arī liesāka alternatīva saldajam krējumam.
Sātīgām vakariņām visai labi iederēsies kādu citrusu klātbūtne – citrons un apelsīns garšo dievīgi salikumā ar lieso gaļu. Patīkamu kraukšķīgumu mērcei piešķirs rieksti, bet neparastākas garšu nianses – sinepes, ingvers, sojas mērce vai zemesriekstu sviests.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit