brokastu batoniņi, našķis, saldumi, enerģijas batoniņš, uzkoda
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Vasaras sezonā saulainas nedēļas nogales ir tik maz, ka katrās brīvdienās ķeram un grābjam visas iespējas, ko var izbaudīt vien vasarā. Vieni dodas pārgājienā, citi uz festivāliem, koncertiem, ekskursijām, un jebkurā izvēlētajā laika pavadīšanas veidā neiztrūkstoša sastāvdaļa ir maltīte. Ja laika taupīšanas nolūkos vēlies ko pagatavot un ņemt līdzi, nošpiko kādu recepti.

Nav noslēpums, ka svaigā gaisā baudītās maltītes garšo vislabāk. Tāpēc noorganizē pikniku ģimenes vai draugu lokā, sagatavo sviestmaizes, ar ko pacienāt draugus festivāla apmešanās vietā vai palutini izsalkušos ar pašceptiem mafiniem laivu braucienā. Jebkurš mājās gatavotais ēdiens tiks godam novērtēts, tāpēc pacenties un sarūpē gardumus, ko baudīt pie dabas krūts.

Skaidrs, ka karbonādes, kotletes, sacepumi un zupas labāk lai paliek baudīšanai mājās, bet svaigā gaisā ļoti labi garšos visdažādākās maizītes, kas iepriekš saceptas, bagātīgi sapildītas. Ja neuzrunā doma par maizītēm, varbūt pildīti lavašu rullīši būs pašā laikā? Svaigu maltīšu cienītāji var pagatavot salātus un sapildīt tos burciņās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!