Uz grila gatavots ēdiens ne vienmēr uzreiz nozīmē to, ka jāpavada vairākas stundas sastāvdaļu sagatavošanai un marinēšanai. Atlasījām receptes, kas neprasīs daudz laika un ļaus jau visai drīz mieloties. Tā, piemēram, fiksā vistas šašlika marinādes recepte attaisnos visas cerības. Ja gadījies tikt pie kāda upes loma, izmanto iespēju un zivi pagatavo uz grila. Bet, ja gribas ko vieglu, uz grila gatavotie dārzeņu iesmiņi atkal pierādīs, ka vienkārši pagatavots ēdiens ir nepārspējams.
Starp citu, kurš teicis, ka saldo ēdienu nevar pagatavot uz grila? Vai tie būtu nektarīni, persiki vai pat ananāss, šķēlītes var likt uz karstajām restēm, mirkli pacept un tad pasniegt ar aukstu saldējuma bumbu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit