Izmanto ziemas pievakari lietderīgi un palutini mājiniekus ar sulīgiem kāpostu tīteņiem.
- Lai kāpostu tīteņu gatavošana tev veiktos raitāk, izlasi šo rakstu un apgūsti noderīgus knifus, uzzinot, piemēram, kā sagatavot kāpostlapas un kā pareizi ierullēt pildījumu, lai tas neveltos ārā pa visām malām.
Ja kāpostu tīteņi gatavoti gana bieži vai vienkārši gribas izmēģināt ko jaunu, vari izmantot lapu kāpostu vai sarkano kāpostu, kam ir citas struktūras un krāsas lapas. Variēt var arī ar pildījumiem – bez rīsiem un maltās gaļas pamēģini pildīt tīteņus ar iepriekš saceptām gailenēm un sīpoliem, šampinjoniem, rīsu vietā liec griķus, dārzeņus vai smalki sarīvētus burkānus ar malto gaļu. Padomā arī par to, kur sutināsi tīteņus – labi garšos, ja tas nebūs vien pliks ūdens, bet kāda mērce, piemēram, tomāti ar baziliku piešķirs izcilu garšu, tāpat arī saldais krējums piešķirs papildu sātu un ēdiens izdosies neatkārtojams.
Atceries gatavos tīteņus papildināt ar dāsnu skābā krējuma karoti un svaigiem zaļumiem!
Lai garda maltīte!
Kāpostu tīteņi ar cūkgaļu un griķiem
Nedaudz citādāki kāpostu tīteņi ar pikantu tomātu mērci
Viltotie kāpostu tīteņi
Soli pa solim: klasiskie kāpostu tīteņi Latgales omes gaumē
Kāpostu tīteņi bez rīsiem
Kāpostu tīteņi ar sēnēm un griķiem
Sarkano kāpostu tīteņi ar malto gaļu un burkāniem
Kāpostu tīteņi ar sēnēm
Kurš vēlas kāpostu tīteņus ar sēnēm? Nekad tādus neesat ēduši? Tiešām? Tad noderēs šī foto recepte.