Vai tā būtu ķiršu, melleņu, aveņu vai kādu citu ogu kūka, jebkurā receptē ar pievienotajām ogām var variēt, un tāpēc katru reizi kūka sanāks pavisam citādāka. Kraukšķīga smilšu mīklas pamatne, sulīgs biskvīts vai poraina kefīra mīkla – visās variācijās ogas savu izcilību pierādīs ar uzviju, turklāt, ja pasniegsi silto kūkas gabaliņu ar bumbu saldējuma, tā jau būs augstākā pilotāža.
Garšas bagātībai var pievienot mandeļu vai kokosriekstu skaidiņas, iecepti rieksti arī visai labi derēs, tāpat bezē cepurīte piestāvēs teju katrai kūkai. Vienkāršākā variantā arī pūdercukura kārta gan labi noformēs gala rezultātu, gan saldinās sulīgo ogu cepienu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit