laša zupa 2
Foto: Shutterstock
Silta, sātīga zupiņa ir viens no vienkāršākajiem veidiem, kā aizņemtajos darbadienu vakaros ātri un garšīgi piepildīt draudīgi rūcošo punci. Šoreiz no "Tasty" recepšu arhīva izvēlējāmies dažādas maigas un krēmīgas viras ar kausētā siera piedevu, kas jau pēc neilga brīža liks izsalkušo mājinieku karotēm priecīgi šķindēt pret piepildīto bļodiņu malām.

Kausētais siers ir teju vai maģiska piedeva, kas pat visvienkāršāko zupu spēj padarīt īpaši gardu. Kas tad nepieciešams, lai 20 minūšu laikā pagatavotu vienkāršu dārzeņu siera zupu? Katliņā apceptiem dārzeņiem pievieno kādu lauru lapu, piparus, timiāna zariņu vai citas sev tīkamas garšvielas, tad pārlej visu ar ūdeni (ja vēlies vēl vairāk paātrināt zupas gatavošanas procesu, tad iepriekš uzkarsē ūdeni elektriskajā tējkannā) un vāri, līdz dārzeņi ir gatavi. Tad atliek tikai iemaisīt virumā kausēto sieru un sauju kapātu zaļumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!