Kausētais siers ir teju vai maģiska piedeva, kas pat visvienkāršāko zupu spēj padarīt īpaši gardu. Kas tad nepieciešams, lai 20 minūšu laikā pagatavotu vienkāršu dārzeņu siera zupu? Katliņā apceptiem dārzeņiem pievieno kādu lauru lapu, piparus, timiāna zariņu vai citas sev tīkamas garšvielas, tad pārlej visu ar ūdeni (ja vēlies vēl vairāk paātrināt zupas gatavošanas procesu, tad iepriekš uzkarsē ūdeni elektriskajā tējkannā) un vāri, līdz dārzeņi ir gatavi. Tad atliek tikai iemaisīt virumā kausēto sieru un sauju kapātu zaļumu.
Ja vēlies, lai zupas garša ir izteiksmīgāka, pievieno tai kūpināta šķiņķa, laša, žāvētas vistas gabaliņus vai salmiņos sagrieztas desiņas. Un pamēģini nedaudz kausētā siera pievienot arī ierastajai frikadeļu zupai – šādi tā iegūs jaunas, vēl patīkamākas garšas nianses.
Lai labi garšo!
Laša un dārzeņu siera zupa
Krēmīga kausēta siera – šampinjonu zupa
Sātīgā siera zupa ar kukurūzu un kraukšķīgu bekonu
Krēmīga siera zupa ar malto gaļu
Aromātiskā sīpolu krēmzupa
Vistas un tomātu zupa ar makaroniem
Dārzeņu zupa ar divu veidu sieriem
Vistas filejas siera zupa
Dārzeņu zupa ar kausēto sieru
Siera - žāvētas vistas zupa
Laša galvas zupa ar kausēto sieru
Burkānu biezeņzupa ar kausēto sieru
Gardā frikadeļu zupa ar kausēto sieru
Ātrā siera, šampinjonu un vistas zupa
Rudens dārzeņu zupa ar kausēto sieru
Ātrā vistas zupa ar rīsiem, lēcām un kausēto sieru
Makaronu zupa ar burkāniem un kausēto sieru
Laša krēmzupa ar kausēto sieru
Laša krēmzupa ar kausēto sieru - kaloriju neskaitītājiem.