cepti pelmeņi ēdiens
Foto: Shutterstock
Zināma lieta, ka pelmeņi neieņem līderpozīcijas veselīgo ēdienu sarakstā, tomēr, ja ļoti gribas, reizi pa reizei ar tiem var paniekoties. Darbdienas, kad negribas lieki nopūlēties pie plīts, ir īpaši piemērots brīdis, lai izceltu no saldētavas pelmeņu paciņu. Mums padomā ir veseli septiņi veidi, kā pelmeņus padarīt vēl ņammīgākus.

Klasika ir zeltaini, pannā cepti pelmeņi, ko brīdi pirms gatavošanas beigām vari devīgi pārbērt ar sieru vai kapātiem zaļumiem. Kā tos pareizi pagatavot , lai tie uz pannas nepārogļotos, virtuvei piepildoties ar kodīgu dūmu vērpetēm, uzzināsi šajā padomrakstā.

Pelmeņus vari ne tikai cept un vārīt, kā ierasts, bet arī pagatavot no tiem garšīgu sacepumu ar kārdinoši zeltainu siera "cepurīti", garšīgas zupas un fritēt tos eļļā, iegūstot īpaši kraukšķīgu garoziņu. Turklāt lielākā daļa mūsu atlasīto recepšu ir pagatavojamas vien 20-30 minūšu laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!