Klasika ir zeltaini, pannā cepti pelmeņi, ko brīdi pirms gatavošanas beigām vari devīgi pārbērt ar sieru vai kapātiem zaļumiem. Kā tos pareizi pagatavot , lai tie uz pannas nepārogļotos, virtuvei piepildoties ar kodīgu dūmu vērpetēm, uzzināsi šajā padomrakstā.
Pelmeņus vari ne tikai cept un vārīt, kā ierasts, bet arī pagatavot no tiem garšīgu sacepumu ar kārdinoši zeltainu siera "cepurīti", garšīgas zupas un fritēt tos eļļā, iegūstot īpaši kraukšķīgu garoziņu. Turklāt lielākā daļa mūsu atlasīto recepšu ir pagatavojamas vien 20-30 minūšu laikā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit