saldējuma kokteilis smūtijs zemenes banāni
Foto: Shutterstock
Nekas tā nespēj atveldzēt tveicīgā dienā kā glāze vēsa saldējuma kokteiļa, kas noteikti jāsūc caur salmiņu, lai varētu kāri izburzguļot no glāzes visu līdz pēdējai pilītei – gluži kā bērnībā... un tad atkal piepildīt norasojošo glāzi līdz malām! Mums padomā ir piecas receptes – gan absolūtākā klasika ar plūmju sulu un plombīru, gan citi, ne tik populāri, bet ne mazāk kārdinoši garšu salikumi.

Ja receptē minētas svaigas zemenes vai smiltsērkšķi, kas šobrīd vēl nav vai vairs nav sezonas piedāvājumā, tad tos vienmēr vari aizstāt ar saldētām ogām, kas būs pat labāka izvēle, palīdzot kokteili vēl vairāk atvēsināt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!