Foto: DELFI
Persiku sezonā grēks nepagatavot kādu smilšu mīklas pīrāgu, irdenu biskvītkūku vai kārtojumu ar saldajiem augļu gabaliņiem.

Nedēļas nogalē, kad virtuvē varam atļauties pagatavot ko vairāk par brokastu putru vai sviestmaizēm, jāizmanto iespēja pašam uzmeistarot kādu sulīgu saldā gala ēdienu, lai palutinātu mājiniekus vai ciemiņus. Par laimi ''Tasty'' recepšu krājumā ir ne viens vien kārdinošs priekšlikums.

Ja vēlies izmantot cepeškrāsni, izvēlies kādu no kūku receptēm vai pīrāgiem, kur persiki ir kā sulīgs papildinājums. Vienkāršākai gatavošanas gaitai aizlienē krēma recepti vai nošpiko ideju par persiku cepšanu un pasniegšanu ar sieru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!