Kartupeļu pankūkas ir klasiku klasika, kas neapnīk nekad, tāpēc ''Tasty'' piedāvā pat vairākas receptes šim gardumam, lai katrs atrastu ko savai gaumei tīkamu un varbūt nedaudz citādākā veidā pagatavotu, nekā ierasts.
Uzreiz aiz tupeņiem var ierindot kabačus, kas arī šobrīd pieejami īpaši brangi, un to sacepšana pankūkās rezultējas tikpat gardā iznākumā, kā tas izklausās. Sarīvētajiem kabačiem pievieno sieru, kādu citu sakņu dārzeni, zaļumus, piemēram, spinātus vai dilles, un saceptie labumi iegūs jaunas garšas nianses.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit