Inga Kalniņa - 11
Foto: DELFI
Nedēļas nogali sagaidot, visticamāk, ne vienam vien padomā uzaicināt radus, draugus uz nelielu pasēdēšanu, nosvinot vēl pēdējās vasaras dienas. Un kas gan būtu svētki bez kūkas, vai ne?

Kūkas cepšana ne vienmēr nozīmē vairāku stundu pavadīšanu virtuvē jau iepriekšējā dienā. Arī tad, ja esi nolēmis kūku pasniegt tajā pašā dienā, kad tā gatavota, neatmet ar roku šai domai pat tad, ja laiks ir vairāk vai mazāk nekā stunda. Sulīga plātsmaize, poraina tējas kūka, kefīra mīklas kūka vai pat gaužām vienkārši pagatavojamā drumstalkūka – varianti ir vairāki, kā ātri un bez lielas ņemšanās pagatavot ko saldu.

Noteikti izmanto šo sezonu un visu to, ko daba piedāvā! Persiki, plūmes, avenes, mellenes, pirmās dzērvenes un vēlās zemenes. Sulīgie labumi saldajiem cepieniem piešķirs atvasaras garšu un ļaus pakavēties atmiņās par skaistākajiem vasaras mirkļiem un iedvesmos sagaidīt jaunus piedzīvojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!