Grūbas ir nolobīti veseli vai šķelti miežu graudi – bagātīgs vitamīnu, minerālvielu, kā arī ogļhidrātu un olbaltumvielu avots. Miežu graudi satur fluoru un selēnu, kā arī lielu daudzumu lizīna, kas nostiprina imūnsistēmu, tādēļ rudenīgi drēgnajā laikā grūbas būs lielisks ēdienkartes papildinājums
Vai zināji, ka tās jau izsenis tikušas izmantotas arī dažādās diētās un novājēšanas kūrēs? Izrādās, tas tādēļ, ka grūbas sniedz ātru sāta sajūtu, turklāt to sastāvā esošās šķiedrvielas izvada no organisma zarnu trakta šlakvielas un absorbē toksīnus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit