Ssohk - 16714
Foto: Shutterstock
Karsmaizes ir viena no labākajām izvēlēm brīvdienu brokastīm. Tādēļ, ka tās var pagatavot daudz un dažādos veidos: cepeškrāsnī, uz pannas vai pat uz grila. Arī garšu variāciju ir neiedomājami daudz, jo siltās maizītes ir bezgala gardas ne vien tradicionālajā sāļajā variantā – ar sieru, šķiņķi un tomātiem, bet ar dažādās cukursaldās versijās. It īpaši, ja pasniegsi karstmaizes ar sezonas sulīgajām ogām, nule kā vārītu ābolu ievārījumu vai pārslakot ar zeltainām medus strūkliņām.

Franču grauzdiņi jeb "nabaga bruņinieki" ir pasaulē populārākais saldo karstmaižu veids. Laikam jau tāpēc, ka to pagatavošana neprasa īpašas pūles un izsmalcinātas sastāvdaļas. Ja tikai mājās ir maize, cukurs un sviests, tu vari izcept franču grauzdiņus, un būs tiešām garšīgi. Franču grauzdiņu parasti pasniedz vai nu ar medu, vai ar kļavu sīrupu, ar ogām, ar ievārījumu, vai vienkārši apkaisot ar pūdercukuru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!