harčo zupa ēdiens
Foto: Shutterstock
Sildoša un tumīga harčo zupa ir īstens gruzīnu virtuves šedevrs – aromātisks liellopa buljons, papildināts ar plūmju vai tomātu skābenumu, kas patīkami kontrastē ar valriekstu garšu un aromātiskiem garšaugiem. Kas gan var būt labāks par šo? Pagatavot šo zupu mājās ir vienkāršāk par vienkāršu – izvēlies kādu no piecām "Tasty" receptēm un seko norādījumiem!

Kaut tradicionāli harčo gatavošanai tiek izmantota jēra vai liellopa gaļa, laika ekonomijas nolūkos vari izmantot vistas gaļu, saīsinot procesu vismaz par pusotru stundu, jo vistas gaļas gabaliņi būs gatavi daudz ātrāk, it īpaši, ja iepriekš tos apcepsi.

Te atradīsi noderīgus padomus, kā pareizi vārāms buljons harčo zupas pamatam, kā sagatavojami produkti un kādā secībā tie pievienojami zupai, lai harčo izdotos tik gards, ka mēli var norīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!