Klimpu gatavošanai var izmantot ne vien visu iespējamo veidu miltus, bet arī rīvmaizi, mannu, maizi vai kartupeļus – vārdu sakot, teju visu, kas ir pa rokai. Klimpas būt gan lēts un sātīgs pamatēdiens, ja pasniegsi tās ar skābo krējumu vai kādu mērci, gan arī piedeva gaļas, dārzeņu, zivju vai piena zupai.
Zupām paredzētajām klimpām var pievienot sasmalcinātus sīpolus, ķiplokus vai zaļumus, sīki sagrieztu bekonu vai kūpinātu šķiņķi un dažādas garšvielas. Lai piešķirtu klimpām interesantāku krāsu, tām var pievienot arī biešu sulu, tomātu pastu, sablendētus spinātus, burkānu biezeni vai kurkumu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit