vistas stilbiņi uzkoda ballīte
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Kraukšķīgi vistu spārniņi, sulīgas krūtiņas, mērcē sutināti šņiņķīši un zeltaini apcepti stilbiņi, šķiet, ir apveltīti ar īpašu maģiju, jo tie spēj nozust no vakariņu galda zibenīgā ātrumā. Hops, un panna, kas vel nupat kā bija pilna līdz malām, jau ir tukša kā izslaucīta – neatliek nekas cits, kā nolaizīt gardo mērci no viegli lipīgajiem pirkstiem. Ja netici, pagatavo kādu no mūsu piedāvātajām receptēm, papildini ar gardu mērci, un pārliecinies, ka mēs runājam taisnību.

Sulīga vistas krūtiņa ar apetītlīgi zeltainu, kraukšķīgu garoziņu ir bezgala kārdinoša, turklāt ar to var mieloties gan tie, kas vienkārši vēlas panašķēties ar ko garšīgu, gan sporta draugi un tievētaji. Tiesa gan, ja "sēdi uz diētas", kraukšķīgo ādiņu labāk atdod draugam, izbaudot vien maigo gaļu, kas slēpjas zem tās. Varētu šķist – ko gan jaunu vistas krūtiņas pagatavošanā var atklāt. Izrādās, šefpavāri māk pārsteigt un atrod aizvien jaunus veidus, kā padarīt labāku tik ierasto produktu – te atradīsi speciālistu noderīgos ieteikumus.

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!