Sulīga vistas krūtiņa ar apetītlīgi zeltainu, kraukšķīgu garoziņu ir bezgala kārdinoša, turklāt ar to var mieloties gan tie, kas vienkārši vēlas panašķēties ar ko garšīgu, gan sporta draugi un tievētaji. Tiesa gan, ja "sēdi uz diētas", kraukšķīgo ādiņu labāk atdod draugam, izbaudot vien maigo gaļu, kas slēpjas zem tās. Varētu šķist – ko gan jaunu vistas krūtiņas pagatavošanā var atklāt. Izrādās, šefpavāri māk pārsteigt un atrod aizvien jaunus veidus, kā padarīt labāku tik ierasto produktu – te atradīsi speciālistu noderīgos ieteikumus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit