Lai jogurta kūka būtu tik "nevainīga", cik vien iespējams, to var gatavot pat bez cepumu vai mīklas pamatnes – ieeļļotā silikona veidnē ber dažādas ogas, augļus, marmelādes gabaliņus, pārlej visu ar jogurta-želatīna maisījumu, liec ledusskapī un jau pēc pāris stundām varēsi kūku celt ārā no formas, griezt gabalos un baudīt.
Ja tomēr gribas izbaudīt ar kādu kraukšķi zem gaisīgās masas, pamatnei var izmantot apgrauzdētas auzu pārslas, sablendētus riekstus ar datelēm vai sasmalcinātas kukurūzas pārslas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit