Kāds ir veikli pagatavojama deserta noslēpums? Visām sastāvdaļām jābūt tādām, kas gadījuma pēc atrodamas ledusskapī, saldētavā vai pieliekamajā. Tādēļ, ja piederi pie saldummīļiem, virtuves krājumos vienmēr jātur kāda paciņa gaisīgu bezē cepumu, zefīru vai pūkaino maršmelovu, ko varēsi izmantot ātram saldajam prieciņam, samaisot ar maigu jogurtu vai veikli uzkultu putukrējumu.
Arī sasmalcināti cepumi un pat cukurotas brokastu pārslas saldajiem kārtojumiem piešķirs kraukšķīti, bet saldētas vai svaigas ogas – patīkamu svaigumu. Šim mērķim lieti noderēs arī sezonā aktuālie āboli un plūmes, ja to šķēlītes ātri apkaramelizēsi pannā ar sviestu un cukuru, kā āri kompoti un nule kā burkās saliktie ievārījumi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit