Lielā daļā mūsu izvēlēto recepšu galveno lomu spēlē rīvēts siers. Jo treknāks tas būs, jo salātu masa krēmīgāka un vieglāk pildāma. Sieru var papildināt gan ar vārītiem burkāniem un ķiplokiem, kas ir jau pārbaudīts salikums, gan ar konservētu tunci, sasmalcinātām krabju nūjiņām, kapātiem lociņiem, konservētas kukurūzas graudiņiem, olīvām, kaperiem, saulē kaltētu tomātu gabaliņiem un citiem labumiem. Protams, salātu iejaukšanai šajā gadījumā vislabāk noderēs kvalitatīva majonēze, bet, ja skaiti kalorijas, aizstāj to ar liesāku aizdaru (te atradīsi recepti).
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit