fritata frittata omlete
Foto: Shutterstock
Daudzi noteikti piekritīs, ka omlete ir viens no ģeniālākajiem brokastu ēdieniem – vienkārši pagatavojama, garšīga un ļoti sātīga. Turklāt omleti katrs ēdājs var papildināt ar savām iecienītākajām sastāvdaļām – sēnēm, papriku, tomātiem, žāvētu gaļu, laša šķēlītēm, aromātiskiem garšaugiem vai ko citu. Krāsnī ceptu omleti pagatavot ir īpaši vienkārši, jo šādi nenāksies stāvēt pie plīts, uzmanot, lai olas nepierauj pie pannas, tādēļ šoreiz piedāvājam 10 receptes, kur lielāko daļu darba tavā vietā paveiks cepeškrāsns.

Klasisku vērtību cienītāji varēs atsaukt atmiņā bērnību, pagatavojot pavisam vienkāršu omleti, kas garšo uz mata kā tā, kas tika baudīta bērnudārza un skolas ēdnīcā.

Eksperimentēt kārie omletes gatavošanai krāsnī var izmantot mafinu pannu, iepriekš neaizmirstot to dāsni ieziest ar sviestu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!