Pat tad, ja jāpalutina lielāks bariņš izsalkušo, piedāvājums pagatavot saldo sacepumu joprojām ir piemērots, jo porcijā sanāks gana daudz gabaliņu. Pēc cepšanas svarīgi ļaut sacepumam kādu laiku padzist, lai tas vieglāk izņemas no formas, bet pēc tam katru gabaliņu var izdekorēt ar kādu ogu mērci, ķīseli, putukrējuma vai saldējuma bumbu.
Ja esi lēmis par labu tieši biezpiena sacepumam, pārlasi noteikumus, kā panākt, ka gardais cepiens uzjundī bērnības atmiņas. Ir nozīme ne vien sastāvdaļām, bet arī to pareizai sagatavošanai. Piemēram, vai zināji, ka ļoti svarīgi rūpīgi saputot olas, lai tās pieņemas apjomā dubultā?
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit