Ja tā labi padomā, ir pat vairākas klasiskas salātu receptes, kurās grauzdiņiem ir liela loma. Piemēram, kārtainie siera salāti ar tomātiem nav iedomājami bez labi apgrauzdētiem kubiciņiem, kas piedevām vēl apviļāti ķiplokos. Tāpat arī leģendārie un visu mīlētie Cēzara salāti nebūt negaršotu tik labi, ja iztrūktu uz mēles kūstošo grauzdiņu.
Visās receptēs ir no svara tas, kā apgrauzdēta maize. Var jau, protams, nopirkt veikalā jau gatavus grauzdiņus, taču nereti to forma nav piemērota salātiem, turklāt tie mēdz būt pat pārāk cieti, lai neatstātu caurumu zobos. Ja esi apbruņojies ar pacietību maizi apgrauzdēt pats, padomus meklē šeit, kā iegūt kārdinošus grauzdiņus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit