Kaut šķiet, ka "žagariņu" cepšana jau nu gan nav nekāda ķīniešu ābece, tomēr, rīkojoties nemākulīgi, iecerēto gaisīgi kraukšķīgo un zeltaino "žagariņu" vietā vari iegūt vai nu pārogļojušos mīklas izstrādājumus vai tādus, kas, pateicoties nepiemērotai cepšanas temperatūras izvēlei, netīkami piesūkušies ar eļļu.
Lai tu izvairītos no iesācēju kļūdām un rezultāts nebūtu "jāziedo" atkritumu tvertnei, iesakām iepazīsties ar pāris vienkāršiem, bet noderīgiem interneta vietņu "Kitchenmag" un "Edimdoma" speciālistu ieteikumiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit