Kā gatavot krāsnī nogatavinātas pildītas pankūkas
Sāksim ar pildītajām pankūkām, jo tās liekus paskaidrojumus neprasa. Tehnoloģija ir pavisam vienkārša: iesākumā pagatavojam plāno pankūku mīklu, sekojot, piemēram, šai recepte, tad izcepam tās un izvēlamies pildījumu. Darbdienu vakariem derēs kāds sātīgāks pildījums, tādēļ vari izvēlēties, piemēram, malto gaļu ar paprikas kubiņiem vai citām sev tīkamām piedevām vai biezpienu ar zaļumiem, bezpiedevu jogurtu un kādu ķiploka daiviņu. Kad pildījums ierullēts pankūkās, saliec tās vienu pie otras ietaukotā veidnē, pārlej ar saldo krējumu, pārber ar sieru un liec iepriekš sakarsētā krāsnī uz aptuveni 25-30 minūtēm, līdz pankūku rullīši ir gatavi un ieguvuši zeltainu garoziņu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit