Pagatavojot zupu, būsi nodrošinājies ar papildporciju, tāpēc nav vairs jāmeklē iemesls, kāpēc gatavot tieši to, turklāt tā labi sasildīs saltajā ziemas pievakarē.
Varētu domāt, ka zupa prasīs vairāk laika, nekā novārīt makaronus un pagatavot kādu mērci, taču tā nemaz nav, jāizvēlas vien pareizā recepte. Arī zupu var pagatvot pārdesmit minūtēs – gan dārzeņu, gan ar gaļu, gan krēmzupu. Recepšu krājumā atradīsi gan tādu klasisko zupu ātrās versijas kā, piemēram, rasoļņika un soļankas, gan arī ko neierastāku, piemēram, lēcu un burkānu vai siera zupu ar vistas fileju un šampinjoniem. Izvēles iespējas netrūkst!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit