3
Foto: mosfood
Bundziņa konservēta tunča – eļļā vai savā sulā – ir vienmēr ledusskapī lielam vairumam saimnieču, tāpēc šoreiz ''Tasty'' vēlas lasītājus iedvesmot izmantot to, kas mājās pieejams un varbūt pagatavot ko tādu, kas pašam nemaz neienāktu prātā.

Labā ziņa tunča cienītājiem – jebkura maltīte ar to būs salīdzinoši ātri pagatavojama. Zupā, salātos, sendvičos vai plācenīšos tunča sagatavošana neprasīs vairāk kā pārdesmit minūtes, tāpēc tas arī ir tik biežs viesis ledusskapjos.

Ja neesi sapratis, kādu tunci labāk izmantot, to, kas savā sulā vai eļļā, izlasi šo rakstu, kur arī ieteikts, kādos gadījums kurš produkts būs piemērotāks. Ļoti daudzveidīgi sevi pierādīt tuncis var salātos. Novārīti makaroni vai kartupeļi nodrošinās to, ka maltīte būs sātīgāka, taču arī vieglākās versijās, piemēram, ar dārzeņiem un vārītu olu, tas joprojām garšos izcili. Ja gatavo salātus, atceries, ka liela loma ir mērcei. Šajā sakarā iepazīsties ar piecām klasiskām receptēm un pieskaņo pēc garšas piemērotāko salātiem ar tunci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!