Brīvdienās esam pelnījuši panašķēties ar kaut ko īpašu, un kāpēc lai tie nebūtu kruasāni? Brokastis arī nedēļas nogalēs ir dienas svarīgākā ēdienreize, tāpēc palutini izsalkušos mājiniekus ar ko īpašu – piemēram, ar pildītiem kruasāniem.
Francijā nav iedomājamas brokastis bez trauslā, viegli kraukšķīgā, uz mēles kūstošā kruasāna pie kafijas tases vai apelsīnu sulas glāzes. Kāpēc gan nepamēģināt ko jaunu un neradīt franču noskaņu arī pašu mājās? ''Tasty'' piedāvā receptes gan pašu gatavotai mīklai, lai kruasānus varētu izcept pilnībā pats, taču, ja slinkums ņēmis virsroku, arī no veikalā iegādātās kārtainās mīklas sanāks visai kārdinoši kruasāni. Tikai atceries – jo vairāk mīklā sviesta, jo labāk (kruasāni izdosies kraukšķīgāki un trauslāki), tāpēc izvēlies tādu mīklu, kuras sastāvā ir sviests. Vēl vienkāršāks variants ir iegādāties konditorejā jau izceptus kruasānus un tad tos pildīt pēc savas patikas. Par pildījumu variācijām arī turpinājumā.