Sviests, sīpols, karote miltu, buljons un kapāti pētersīļi – tas arī viss, kas tev vēl būs nepieciešams klasiska stroganova pagatavošanai. Garšas uzlabošanai noderēs arī kāda saujiņa sviestā apceptu sēņu. Starp citu, šis ir lielisks veids, kā izmantot saldētavas krājumos noglabātās, iepriekš apceptās sēnes, bet, ja tās tev nav pieejamas, stroganova gatavošanai noderēs arī cauru gadu veikalos nopērkamie šampinjoni.
Stroganova atvasinājumi, kas paredzēja arī tomātu vai tomātu pastas pievienošanu, radās krietni vēlāk, bet, ja tev tīk, stroganovu vari papildināt arī ar kādu no šīm sastāvdaļām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit