Ja pēc fiziskajām aktivitātēm jūties izsalcis kā vilks, sautējuma gatavošanai izmanto ātri pagatavojamo vistas vai tītara gaļu. Gaļas gabaliņus jāsagriež vēlamajā lielumā, formā un strauji jāapcep pannā uzkarsētā eļļā, sviestā vai citā taukvielā, lai tie iegūtu skaisti zeltainu garoziņu, kas sautēšanas procesā palīdzēs saglabāt gaļas gabaliņu sulīgumu. Arī malto gaļu pirms sautējuma gatavošanas vislabāk ir nedaudz apcept, pievienojot tai sakapātus sīpolus, ķiplokus un vēlamās garšvielas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit