Viens no elementārākajiem brokastu pārslu našķiem ir titulbildē redzamie, ļoti kārdinošie kvadrātiņi ar šokolādes glazūru. Lai tos pagatavotu, sarūpē saldās rīsu pārslas, īrisa konfektes, paciņu sviesta, tumšās šokolādes tāfelīti un seko šīs receptes norādēm, lai sagatavotu pamatmasu kvadrātiņiem.
Gatavo īrisa-rīsu pārslu masu liec taisnstūra formas trauciņā, saplacini un izlīdzini, līdz augšējā virsma ir gluda. Tad liec ledusskapī, pa to laiku katliņā izkausējot tumšo šokolādi. Te uzzināsi, kas jāņem vērā, lai šokolādes kausēšanas procesā nekas nenoietu greizi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit