našķi saldumi brokastu pārslas
Foto: Shutterstock
Pufīgos rīsu pārslu graudiņus, kraukšķīgās šokolādes bumbiņas un citu veidu brokastu pārslas var izmantot ne vien ierastajā veidā, pārlejot ar pienu vai jogurtu un apēdot brokastīs, bet arī daudz un dažādos radošākos veidos. No brokastu pārslām iespējams pagatavot gan veselīgus uzkodu batoniņus, gan dažādus cepumus, saldo desu, karsto saldējumu un pat superfikso torti. Iedvesmojoši, vai ne?

Viens no elementārākajiem brokastu pārslu našķiem ir titulbildē redzamie, ļoti kārdinošie kvadrātiņi ar šokolādes glazūru. Lai tos pagatavotu, sarūpē saldās rīsu pārslas, īrisa konfektes, paciņu sviesta, tumšās šokolādes tāfelīti un seko šīs receptes norādēm, lai sagatavotu pamatmasu kvadrātiņiem.

Gatavo īrisa-rīsu pārslu masu liec taisnstūra formas trauciņā, saplacini un izlīdzini, līdz augšējā virsma ir gluda. Tad liec ledusskapī, pa to laiku katliņā izkausējot tumšo šokolādi. Te uzzināsi, kas jāņem vērā, lai šokolādes kausēšanas procesā nekas nenoietu greizi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!