kartupeļu biezputra
Foto: Shutterstock
Čagana un maiga kartupeļu biezputra, kas tā vien kūst uz mēles, ir īsteni demokrātisks ēdiens, jo tā pagatavošanai vajadzīgas vien pāris pavisam vienkāršas, visiem pieejamas un lētas sastāvdaļas. Šodien skaidrosim, ar kādām sastāvdaļām papildinot vienkāršo tupeņu putru, to varēsi baudīt ne vien kā piedevu, bet lepni celt galdā kā pašpietiekamu, gardu un sātīgu pamatēdienu.

Lai pagatavotu gardu kartupeļu biezputru, seko mūsu vienkāršajām norādēm, nobeigumā izvēloties kādu no 13 piedevām, kas šo vienkāršo ēdienu padarīs īpaši apetītlīgu.

Ja vēlies uzzināt, kuras no Latvijā pieejamo kartupeļu šķirnēm ir miltainas un piemērotas biezputras gatavošanai, izlasi šo padomrakstu, bet šajā rakstā uzzināsi, kā kartupeļu biezputru gatavo un izmanto dažādās pasaules valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!