Šo visnotaļ kolorīto iestāžu apmeklējumu daudzi atceras ar visai dalītām jūtām, jo katra ēdienreize līdzinājās laimes spēlei – nekad nevarēji būt drošs, vai zivju kotletes nebūs piedegušas, vai kartupeļu biezputrā neatradīsi pāris "actiņas", vai biešu zupa nebūs pārlieku pliekana un gulaša gaļas gabaliņi – netīkami trekni.
Tomēr viss nemaz nebija tik slikti – ja palaimējās, ēdnīcā varēja "noēsties līks", šķiroties no pavisam simboliskas naudas summas. Nostaļģijas pārņemtajiem un tiem, kas vēlas atcerēties bērnību, kad pastu vēl dēvēja par makaroniem, bet biezpiena plācenīšus par sirņikiem, piedāvājam ēdienkarti nedēļai padomju ēdnīcu labākajās tradīcijās. Visas receptes būs atrodamas zemāk.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit