kāpostu kotletes plācenīši
Foto: Shutterstock
Lai tiem, kuri pirms Lieldienām nolēmuši ievērot gavēni, nenāktos piedzīvot vājuma brīžus, kad gribas mest visu pie malas, badīgi uzklūpot kotletēm, mēs piedāvājam 18 veidus, kā pagatavot kāpostus tik garšīgi, ka pat aizmirsīsi par gaļu.

Ir daudz un dažādu veidu, kā pagatavot kāpostus, atklājot sev to garšu arvien jaunos veidos: cepti, sautēti, tvaicēti, vārīti un pat grilēti, turklāt no kāpostiem sanāks arī ļoti gardas veģetārās šniceles un kotletes. No šī maciņam draudzīgā dārzeņa var pagatavot arī sulīgu pildījumu mutē kūstošiem pīrādziņiem – gan ceptiem krāsnī, gan uz pannas, gan eļļā vārītiem. Izcep lielo plāti, lai nākamajā dienā būtu ko paķert līdzi ātrai izsalkuma remdēšanai darbā vai skolā.

Foto: Privātais arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!