Foto: Privātais arhīvs
Rudenīgi vēsos vakaros virtuve ir viena no labākajām laika pavadīšanas vietām. Apvienojot patīkamo ar lietderīgo, iesakām likt pie darba cepškrāsni, lai izceptu cukurotus biezpiena cepumiņus, tā gan piesildot drēgno māju, gan padarot tējas vakarus īpaši garšīgas.

Ja biezpiena skābenā garša tev ir pa prātam, ikdienas ēdienreizēs to vari baudīt dažādos veidos – gan ar lielākiem, gan mazākiem graudiņiem, gan treknāku, gan pavisam liesu. Bet, ja vēlies izmantot biezpienu cepumu pagatavošanai, lai gatavais produkts būtu viendabīgāks, biezpienu pirms gatavošanas ieteicams saspaidīt ar dakšiņu vai – vēl labāk – izberzt caur sietu.

Cepumu receptēs biezpienu vari aizstāt arī ar krēmīgo rikotu, kas pēc struktūras ir maigāka, krēmīgāka un viendabīgāka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!