Tieši stikla glāzes, krūzītes vai burciņas būs vispiemērotākie trauki kārtojuma gatavošanai, jo caurspīdīgās sieniņas ļaus ar acīm izbaudīt visas saldās kārtu kārtas, vēl pirms iegremdēsi tajās karoti, lai izgaršotu.
Gatavojot kārtojumu, droši ļauj vaļu fantāzijai, jo, pieliekot izdomu, šo desertu varēsi pagatavot no mājās esošajam sastāvdaļām. Ja receptē norādīts, ka nepieciešamas zemenes, tas nebūt nenozīmē, ka mazāk gards kārtojums izdosies, aizstājot ogas ar gabaliņos sagrieztiem apelsīniem, vīnogām vai saldētavas krājumos uzietajām jāņogām. Arī citas kārtojuma sastāvdaļas vari droši aizstāt, mainīt un papildināt, recepti uztverot vien kā ieteikumu un, ņemot vērā vien to, ka labāks rezultāts izdosies, kombinējot dažādas tekstūras un garšas, lai gatavajā desertā saldās kārtas mītos ar skābajām, bet krēmīgo tekstūru papildinātu kāds kraukšķīgs riekstu, brokastu pārsu vai bezē cepuma gabaliņš.