Jolo virtuve - 87
Foto: DELFI
Ar pildītām pankūkām visbiežāk sanāk mieloties tieši brīvdienās, jo tad ir gana daudz laika nesteidzīgi izcept bliņas un padomāt, ar ko kārojas tās piepildīt. Lai no šī garšīgā rituāla nevajadzētu atteikties arī tiem, kas ievēro Lielo gavēni vai citu iemeslu dēļ atteikušies no gaļas, piedāvājam 10 idejas gardiem sāļajiem pildījumiem, kas būs gana sātīgi, lai piesietu dūšu līdz pat pusdienām.

Lai izbaudītu dažādas garšu variācijas, pildījuma pamatam vari izmantot rīvētu sieru (ģeniāli vienkāršs pildījums ir jau gatavie siera salāti, kas nopērkami veikalos), krēmsieru, biezpienu vai mājas sieru, papildinot ar krāsainu dārzeņu gabaliņiem, garšaugiem un garšvielām. Īpaši ātram rezultātam izmanto konservētus dārzeņus vai saldētos dārzeņus, tos pirms tam noblanšējot, lai nezaudētu košumu un kraukšķīgumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!